Onzichtbaar goed

Onze service beperkt zich niet tot kozijnen, en ook niet tot herstel. Onze vakmannen staan voor u klaar voor schade, maar ook onderhoud, een opknapbeurt en complete renovaties. Wat mogen we voor u aanpakken?

Onze herstelservice

We zijn gespecialiseerd in het herstellen van cosmetische schades. Hierbij kunt u denken aan schade ontstaan door brand of inbraak, tijdens transport of montage, door corrosie of achterstallig onderhoud.

Grote en kleinere beschadigingen, we repareren alles met precisie en de beste materialen. Van scheuren tot gaten, maar ook krassen, uitgebroken stukken materiaal, deuken, vervormingen, verkleuringen en vervuiling: we gaan voor een duurzame oplossing. We repareren stalen, aluminium en kunststof gevelelementen, maar ook vliesgevels, serres, garagedeuren, (sier)panelen en meer.

Hoe gaan we te werk?

Om het makkelijk te maken en snel een kloppende offerte uit te kunnen brengen, kunt u op onze contactpagina foto’s van de schade uploaden. Liever toch een persoonlijke afspraak? Bel dan: +31(0)182 232 159. Onze servicemonteurs maken dan op locatie een inventarisatie van de situatie.

We beoordelen de schade en inventariseren wat er gedaan kan worden om de kozijnen op een duurzame manier te herstellen. Op basis hiervan brengen we een offerte uit. Als u akkoord gaat, plannen we zo snel mogelijk een afspraak in om de herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Mochten we tijdens de reparatie tegen andere problemen aanlopen, informeren we u hier altijd over. We voeren nooit extra werkzaamheden uit of brengen meer in rekening zonder u op voorhand te informeren over de stand van zaken.

Welke materialen kunnen hersteld worden?

Stalen, aluminium en kunststof gevelelementen. We werken o.a. aan kozijnen, gevelbeplating, vliesgevels, serres, garagedeuren, en (sier)panelen. Heeft u een ander object dat reparatie nodig heeft? Neem dan gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Waarom herstellen en niet vervangen?

Vaak is het simpelweg niet nodig om een complete vervanging uit te voeren. Met de technieken die we tot onze beschikking hebben, is een reparatie vaak minstens zo goed als een compleet nieuw kozijn. Daarnaast is het ook de duurzame en milieubewuste keuze: ons streven is om het milieu zo min mogelijk te belasten, maar u wel te voorzien van kozijnen die nog jaren meekunnen.

Renolit folie

Als eerste bedrijf in Nederland met een certificaat voor Renolitfolie hebben we aantoonbaar de langste ervaring en beste kennis om er mee te werken. Alle materialen die zijn beschadigd en voorzien van Renolit folie herstellen we door deze folie te vervangen. Onze experts vertellen u graag meer over de voordelen van Renolit folie.

Renoveren

Een renovatie of restyling van uw woning in het vooruitzicht? Kozijnen maken het plaatje compleet. We gebruiken onze technieken ook om oude gevelelementen weer nieuw leven in te blazen. Zo behandelen we oude kozijnen en gevelbeplatingen op locatie om zo de oorspronkelijke kleur weer terug te halen. Een andere kleur kozijnen of een nieuwe gevel? We denken en doen graag mee.

Schade repareren

Wanneer er sprake is van inbraakschade, vraagt uw verzekering vaak een taxatie van de schade. Dankzij onze jarenlange ervaring met het repareren van inbraakschade aan kozijnen van verschillende materialen, kunnen we u van een heldere offerte voorzien.
Is er bij een inbraak ook schade aan het glaswerk ontstaan, dan vervangen we dit ook vakkundig en snel.

Ook schade die is ontstaan door de bouw werken we vakkundig weg, zodat er altijd een gloednieuw pand wordt opgeleverd, tot in het kleinste detail.

Daarom JB Kozijn Herstel

Reparatie is goedkoper en milieuvriendelijker dan totale vervanging

Snel, voordelig, maar vooral vakkundig

U

Resultaat zo goed dat het onzichtbaar is

Duidelijke en vrijblijvende offertes en werkwijze